Abstract
An adaptive reuse of the Bayard-Condict Building ,Louis Sullivan's only building in New York City. This thesis was inspired by the landmark historic preservation of Grand Central Station, which was upheld by the U.S. Supreme Court in 1976. Conceptually, the Sullivan façade was retained as a free-standing monument, juxtaposed with a modernist loft-style housing core.
Title
Sullivan Building Renovation
Author
Course
Problem Type
N/A
Program Types
N/A
Architectural ElementsSite
Bayard-Condict Building, New York, New York, United States
Author Text
N/A
Faculty Text
NA
Rights
Creative Commons License

Copyrights to this work are owned by the project author. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. Third parties may publish and/or use images and texts for non-commercial purposes, provided the author is credited and the work is unaltered.